Campagnolo rozšiřuje možnosti

před 1 týdnem
Přestože Campagnolo neuvedlo na trh novou třinácti polohovou silniční sadu, jak někteří předpovídali, i nová podoba elektronického Super Recordu S Wireless patří k velmi zajímavým počinům. Vše důležité z originálních technologií značky zůstalo nezměněno, přibyly ale možnosti pro stále větší skupinu uživatelů.

Co jistě zaznamenáte na první pohled je decentní matný design této speciální sady. Karbon samozřejmě nezapírá ani zde, jen jeho lesk nahrazuje inovativním povrchem Matt Black, elegantním hlubokým odstínem černé, který zvýrazňuje čisté aerodynamické linie komponentů.

Podle sloganu znaky „Dream Bigger“ představuje ve verzi „S“ nový, širší rozsah převodových poměrů. Vše je samozřejmě díky zařazení do nejvyšší řady založeno na vysoce kvalitních technologiích, pozornosti k detailu a extrémní přesnosti zděděné po předchozích řadách Super Record Wireless. Matná povrchová úprava dokonale vykresluje linie a design sady a dodává jí zvláštní, téměř sametový vzhled. Ten nejen upoutá pozornost tím, že eliminuje odrazy, ale také zdůrazňuje myšlenku kombinace designu a funkčnosti. Poprvé od svého zrodu byla do tohoto designu vyladěna i kola Bora WTO, čímž dala vzniknout „Full Campy Experience – Matt Edition“, kterou lze doplnit i vlastním wattmetrem.

Nový Super Record S Wireless byl také navržen tak, aby vyhovoval potřebám cyklistů všech úrovní a kategorií, proto zde naleznete kliky v šesti konfiguracích převodníků, a to 45×29, 48×32, 50×34 , 52×36, 53×39 a 54×39 zubů. K těm doplňme, že jsou nové plné, namísto dutých, což sice zvýšilo jejich hmotnost o 150 gramů, současně ale výrazně vylepšilo tuhostní parametry. Tím je schopna uspokojit prakticky všechny milovníky značky, od víkendových nadšenců, přes pokročilé amatéry, až po náročné profesionály.

Pokud k tomu přidáte i nový rozsah kazety 11–32 zubů doplňující současné sestavy 10–25, 10–27 a 10–29 nenajde se prakticky nikdo, kdo by si mezi možnostmi nevybral. Samozřejmostí je i komunikace s vlastní aplikací MyCampy 3.0, informující o všech důležitých parametrech, stejně jako výkonu, či stavu baterie.

Předběžná cena sady Super Record S Wireless začíná na 3990 eurech, kola Bora Ultra WTO Matt Edition přijdou na 3800 eur a set Bora WTO Matt Edition pak na 2700 eur.

Eda Pinkava

Foto: Campagnolo

FOTOGALERIE

10

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu